open source web page maker

ÜDVÖZÖLJ AZ AYUSA!
Az AYUSA egy kulturális és diák programokkal foglalkozó szervezet, egyetemisták és középiskolások részére. 1989 óta sikeresen működünk, állandóan kutatva és fejlesztve a külföldi iskolai munkaügyi-, és továbbképzési programokat.


Miért válassza az AYUSA-t?
- Közel harminc évnyi munkatapasztalat fiatalokkal
- Sokszínű programok
- Egyéni hozzáállás
- Minden program engedélyezett az Amerikai Kormány, valamint az európai országok releváns intézményei részéről
- Előkészítés új tapasztalatokra és támogatás a programok alatt
- Arra vagyunk kiképezve, hogy figyelmesen felbecsüljük minden jelentkező képességét és a legjobb programot ajánljuk számára
- A konzultációs szolgáltatásaink nem kötelezi el Önöket a további együttműködésre velünk és ingyenesek


Amivel foglalkozunk
Az AYUSA kizárólag kulturális és tanulmányi csereprogramokkal foglalkozik azért, mert hiszünk abban, hogy az oktatás a legjobb befektetés. Sok diák és egyetemista tartózkodott az Egyesült Államokban és Európában a programjaink valamelyikén, fejlesztették nyelvtudásukat, értékes tapasztalatokat szereztek, gazdagították önéletrajzukat, bizonyítottak új környezetben és megismerték a saját alkalmasságukat.


J1 programok
Az első csereprogramok 60 éve indultak, hogy biztosítsák a fiataloknak az egész világból, hogy idegen országokban élve jelentős élettapasztalatokat szerezzenek, megismerjenek másokat és megosszák velük a saját tudásukat és kultúrájukat.
A programok célja azon előítéletek felszabadítása, melyek fékezik a fejlődést és előrelépést. A célhoz vezető legjobb út a tudás.


Emlékeztető

Minden AYUSA csereprogramot az Amerikai Kormány felügyeli és engedélyezi, ahogyan más releváns intézmények azokban az országokban ahol programok folynak.

Mobirise